Klaver

Klaver

Klaver

 

Klaveret er et alsidigt og populært instrument, der kan bruges til al slags musik. Instrumentet i sig selv er et helt

orkester, og man kan få mange gode timer med at spille klassisk og rytmisk musik alene eller sammen med andre.

Der undervises i såvel becifrings- som klassiskklaver. Fra 3. klasse.

 

Ved tilmelding til klaver forudsættes det, at eleven har et akustisk klaver eller et el-klaver (88-tangenter - ikke keyboard) med pedaler, til rådighed hjemme. Hvis du ikke har et sådant instrument, kan du kontakte læreren eller Musikskolen for at få hjælp eller rådgivning i anskaffelsesprocessen. 

 

Klaver og keyboard kan ikke lånes. Klaver kan lejes med forkøbsret via firmaet Juhl-Sørensen.

Ring og hør nærmere.

 

Klaverklip fra Middelfart Musikskoles koncert på Kulturøen 2009

Undervisningssteder

Strib Skole, Østre Skole, Nørre Aaby Skole, Båring Skole, Anna Trolles Skole, Ejby Skole, Hyllehøjskolen, Gelsted Skole, Lillebæltskolen.

 

Lærere

Miwako H. Andersen, Heine Skov Jensen, Lars Bruno Nielsen, Leo SørensenKen Thinggaard

Jens Øllegaard, Jakob S. Larsen,

 

 

Pris 

Instrumentalundervisning pris pr. mdr. i 9 mdr.: 

309,- kr. (holdundervisning 1. års elever) (pris pr. sæson:2.781 kr.)

386,- kr. (20 min. Kun 1. års elever) (pris pr. sæson: 3.474 kr.)

459,- kr. (25 min. fra 2. undervisningsår) (pris pr. sæson: 4.131 kr.)

 

Undervisningen

1. årselever: holdundervisning 2-4 elever i 30-50 minutter eller 1. årselever: soloundervisning 20 minutter pr. uge.

Vi tilstræber at eleverne i løbet af sæsonen spiller sammen med andre elever i forbindelse med elevens undervisningstid. Man skal derfor påregne, at eleverne ind imellem får udvidet den faste undervisningstid med sammenspil.

 

Fra 2. år soloundervisning 25 minutter pr. uge.

Vi tilstræber soloundervisning med indbygget sammenspil på tværs af instrumentgrupper eller i samme instrumentgruppe. Undervisningen foregår på flg. måde: To - tre lærere, samler hver to - tre elever i et samlet tidsrum på 50 - 75 minutter (2-3 x 25 min.) dvs. i alt 6 - 9 elever på ca. samme niveau og ca. samme alderstrin. Eleverne får soloundervisning, men en del af elevens tid bruges til sammenspil, hvor alle 9 elever og 3 lærere deltager. Eleverne vil få trænet sammenspillet med andre, lære at lytte og indordne sig i et orkester, så de vil være rustede til at indgå i musikskolens mere etablerede orkestre eller evt. være med til at skabe mindre kammermusikalske ensembler. Tilbuddet koster ikke ekstra. Denne undervisningsform kan kun lade sig gøre, hvis der er nok elever i samme aldersgruppe og på samme niveau. Lærerne vil lave aftale med elever som er interesserede.

 

Musikskolen kan omlægge den skemalagte undervisning til anden aktivitet så som samlæsning (flere elever spiller sammen), kursus, workshops, koncerter og projektuger.  Der gives besked til eleverne om evt. omlægninger pr. sms/mail.