Cello

 

 

Videoklip fra Middelfart Musikskoles Præsentationskoncert 2012

 

Celloen er det strygeinstrument, der har det største toneomfang og som ligger tættest på den menneskelige stemme. Den har en velklingende, varm klang. Celloen er et fantastisk godt instrument til sammenspil. Man kan starte lige så tidligt som man kan på violin (4-5 år). Der undervises med inspiration fra såvel Kodalys metode

som efter Suzuki-princippet, da celloen kan fås i alle størrelser. Der vil fra starten finde sammenspil sted.

 

Celli kan lejes i musikskolen for kun 69 kr. pr. mdr. i 9 rater

 

Undervisere

Amelie Louise Helmstad

 

Undervisningssted

Ejby Skole,  Middelfart Friskole

 

 

Suzukifællestimer

Ejby Skole, musiklokalet, onsdage kl. 17.00 - 17.45

Lærer: Katarina Larsen

Sammenspil for strygere, der går til soloundervisning i musikskolen på violin og cello. Sammenspillet styrker

elevens musikalske og strygermæssige opdragelse

 

 

 

Pris 

Instrumentalundervisning pris pr. mdr. i 9 mdr.: 

304,- kr. (holdundervisning 1. års elever) (pris pr. sæson:2.736 kr.)

380,- kr. (20 min. Kun 1. års elever) (pris pr. sæson: 3.420 kr.)

451,- kr. (25 min. fra 2. undervisningsår) (pris pr. sæson: 4.059 kr.)

 

Undervisningen

1. årselever: holdundervisning 2-3 elever i 30-45 minutter eller 1. årselever: soloundervisning 20 minutter pr. uge.

Vi tilstræber at eleverne i løbet af sæsonen spiller sammen med andre elever i forbindelse med elevens undervisningstid. Man skal derfor påregne, at eleverne ind imellem  får udvidet den faste undervisningstid med sammenspil.

 

Fra 2. år soloundervisning 25 minutter pr. uge.

Vi tilstræber soloundervisning med indbygget sammenspil på tværs af instrumentgrupper eller i samme instrumentgruppe. Undervisningen foregår på flg. måde: To - tre lærere, samler hver to - tre elever i et samlet tidsrum på 50 - 75 minutter (2-3 x 25 min.) dvs. i alt 6 - 9 elever på ca. samme niveau og ca. samme alderstrin.   Eleverne får soloundervisning, men en del af elevens tid bruges til sammenspil, hvor alle 9 elever og 3 lærere deltager. Eleverne vil få trænet sammenspillet med andre, lære at lytte og indordne sig i et orkester, så de vil være rustede til at indgå i musikskolens mere etablerede orkestre eller evt. være med til at skabe mindre kammermusikalske ensembler. Tilbuddet koster ikke ekstra. Denne undervisningsform kan kun lade sig gøre, hvis der er nok elever i samme aldersgruppe og på samme niveau. Lærerne vil lave aftale med elever som er interesserede.

 

Musikskolen kan omlægge den skemalagte undervisning til anden aktivitet så som samlæsning (flere elever spiller sammen), kursus, workshops, koncerter og projektuger. Der gives besked til eleverne om evt. omlægninger pr. sms/mail.