El-bas

 

 

Sammen med trommeslageren er du det rytmiske fundament i bandet.
Som el-bassist bliver du hurtigt en efterspurgt medspiller i bands der spiller rytmisk musik.

Vi udlejer ikke el-basser.

 

Undervisningssted

Strib Skole, Østre Skole, Nørre Aaby Skole, Fjeldsted/Harndrup Skole, Anna Trolles Skole, Ejby Skole. 

 

Lærere

Thomas Rasmussen, Lars Hauge Lavendt, Dan Johanson, André Blausz

 

 

Pris 

Instrumentalundervisning pris pr. mdr. i 9 mdr.: 

304,- kr. (holdundervisning 1. års elever) (pris pr. sæson:2.736 kr.)

380,- kr. (20 min. Kun 1. års elever) (pris pr. sæson: 3.420 kr.)

451,- kr. (25 min. fra 2. undervisningsår) (pris pr. sæson: 4.059 kr.)

 

1. årselever: holdundervisning 2-3 elever i 30-45 minutter eller 1. årselever: soloundervisning 20 minutter pr. uge.

Vi tilstræber at eleverne i løbet af sæsonen spiller sammen med andre elever i forbindelse med elevens undervisningstid. Man skal derfor påregne, at eleverne ind imellem  får udvidet den faste undervisningstid med sammenspil.

 

Fra 2. år soloundervisning 25 minutter pr. uge.

Vi tilstræber soloundervisning med indbygget sammenspil på tværs af instrumentgrupper eller i samme instrumentgruppe. Undervisningen foregår på flg. måde: To - tre lærere, samler hver to - tre elever i et samlet tidsrum på 50 - 75 minutter (2-3 x 25 min.) dvs. i alt 6 - 9 elever på ca. samme niveau og ca. samme alderstrin.   Eleverne får soloundervisning, men en del af elevens tid bruges til sammenspil, hvor alle 9 elever og 3 lærere deltager. Eleverne vil få trænet sammenspillet med andre, lære at lytte og indordne sig i et orkester, så de vil være rustede til at indgå i musikskolens mere etablerede orkestre eller evt. være med til at skabe mindre kammermusikalske ensembler. Tilbuddet koster ikke ekstra. Denne undervisningsform kan kun lade sig gøre, hvis der er nok elever i samme aldersgruppe og på samme niveau. Lærerne vil lave aftale med elever som er interesserede.

 

Musikskolen kan omlægge den skemalagte undervisning til anden aktivitet så som samlæsning (flere elever spiller sammen), kursus, workshops, koncerter og projektuger.   Der gives besked til eleverne om evt. omlægninger pr. sms/mail.