Blokfløjte

Blokfløjte

 

 

Blokfløjte

Sopranblokfløjte er et virkeligt godt begynderinstrument, men blokfløjten findes i mange størrelser, som du efter få år kan skifte over til. Blokfløjten tilhører en stor familie med 4 medlemmer: Sopran-, alt-, tenor- og basblokfløjte. Man vil lære blæseteknik og nodekendskab. I løbet af relativ kort tid kan man opnå en sådan færdighed, at man vil være i stand til at deltage i sammenspil.  Blokfløjten kan bl.a. bruges som springbræt til andre blæserinstrumenter. Du kan starte på blokfløjte fra 2. klasse.

 

Undervisere

Marie Henriksen  Katarina Larsen

 

Undervisningssted

Strib Skole,Hyllehøjskolen, Østre Skole, Nørre Aaby Skole, Ejby Skole. 

 

Instrumentalundervisning pris pr. mdr. i 9 mdr.: 

309,- kr. (holdundervisning 1. års elever) (pris pr. sæson:2.781 kr.)

386,- kr. (20 min. Kun 1. års elever) (pris pr. sæson: 3.474 kr.)

459,- kr. (25 min. fra 2. undervisningsår) (pris pr. sæson:4.131 kr.)

 

Undervisningen

1. årselever: holdundervisning 2-3 elever i 30-45 minutter eller 1. årselever: soloundervisning 20 minutter pr. uge.

Vi tilstræber at eleverne i løbet af sæsonen spiller sammen med andre elever i forbindelse med elevens undervisningstid. Man skal derfor påregne, at eleverne ind imellem  får udvidet den faste undervisningstid med sammenspil.

 

Fra 2. år soloundervisning 25 minutter pr. uge.

Vi tilstræber soloundervisning med indbygget sammenspil på tværs af instrumentgrupper eller i samme instrumentgruppe. Undervisningen foregår på flg. måde: To - tre lærere, samler hver to - tre elever i et samlet tidsrum på 50 - 75 minutter (2-3 x 25 min.) dvs. i alt 6 - 9 elever på ca. samme niveau og ca. samme alderstrin.   Eleverne får soloundervisning, men en del af elevens tid bruges til sammenspil, hvor alle 9 elever og 3 lærere deltager. Eleverne vil få trænet sammenspillet med andre, lære at lytte og indordne sig i et orkester, så de vil være rustede til at indgå i musikskolens mere etablerede orkestre eller evt. være med til at skabe mindre kammermusikalske ensembler. Tilbuddet koster ikke ekstra. Denne undervisningsform kan kun lade sig gøre, hvis der er nok elever i samme aldersgruppe og på samme niveau. Lærerne vil lave aftale med elever som er interesserede.

 

Musikskolen kan omlægge den skemalagte undervisning til anden aktivitet så som samlæsning (flere elever spiller sammen), kursus, workshops, koncerter  og projektuger.   Der gives besked til eleverne om evt. omlægninger pr. sms/mail.