Måneds Mail december 2013

d. Thursday, November 28, 2013

Middelfart Musikskoles Måneds Mail

december 2013

Husk at se sedler om arrangementer (under nyheder) på musikskolens hjemmeside: www.middelfartmusikskole.dk

Tak til alle medvirkende, hjælpere og Støtteforeningen i musicalen "Hildas forunderlige rejse". Tak for en god øveuge. Følg os på Facbook.

Kom og se Musikskolens opførelse af musicalen

"Hildas forunderlige rejse".

Videncenter Vejlby, tidl. Aulby Skole, Vejlbyvej 9, 5500 Middelfart.

Fredag den 29. november: Premiere kl. 19.00

Lørdag den 30. november kl. 15.00 & 19.00

Billetter sælges i SuperBrugsen Nørre Aaby og

Kvickly Middelfart.

60 kr. voksne 30 kr. u/18år.

Resterende billetter ved indgangen.

Arrangementsoversigt december 2013:

• Lørdag/søndag den 7. & 8. december 11. musikskole Faust prøve i Odense (Se udsendt mail)
  • Fra mandag den 16. december - fredag den 20. december, juleafslutning i Musikskolen, ingen almindelig undervisning i instrumentalskolen, i stedet er der fælles juleafslutning med spil af julemusik for og med hinanden. Seddel med tid og sted uddeles af læreren snarest.
  • Tirsdag den 17. december kl. 17.30 - 20.00 DVD-fremvisning af Musicalen "Hildas forunderlige Rejse" på Østre Skole i Musiklokalet for alle medvirkende. Vi ser DVD udleverer købte DVD'er og spiser pizza...
  • Lørdag den 21. december kl. 16.00. Musikskolens Julekoncert i Husby Kirke. Entré 25 kr. Børn/elever gratis. Alle er velkomne.

• Mandag den 21. december til og med onsdag den 1. januar 2014 - Juleferie.

Alle elever og forældre ønskes glædelig jul og et godt nytår og tak for et godt musikskoleår.