Brev vedr. delvis nedlukning 10. december 2020

d. Sunday, May 16, 2021

Kære Musikskolefamilier

Fra i morgen fredag d. 11. december til og med søndag d. 3. januar er Middelfart Kommune en del af de 69 nu delvist nedlukkede kommuner. Det betyder, at vi i næste uge, sidste uge i Musikskolen før jul, overgår til online-undervisning. For vores første-års-elever vil dette være nyt. Men bare rolig. Vi har gode erfaringer fra foråret med os.

Desværre betyder ovenstående også at vores to små julekoncerter i Husby- og Vejlby kirker er aflyst, ligesom sammenspilshold og hørelærehold.

Da elever i 0.- 4. klasse fortsat følger deres sædvanlige daglige skemaer fysisk på skolerne, skal I alle som udgangspunkt regne med at jeres on-line-skematider er som nu. Jeres lærere vil kontakte jer omkring dette.

Vi har flere lærere, der i forvejen afvikler senior- omsorgsdage eller 6. ferieuge i næste uge. Enkelte har sågar omlagt og forud-læst næste uge i den friholdte musicaluge (uge 47). Elever til disse lærere har fået direkte besked om dette og vil derfor ikke stort set ikke bemærke on-line-ugen.

Som i foråret er vi ikke lukket. Solo-undervisningen er ikke aflyst, men vi er gået online.

Igen må vi huske hinanden på, at situationen er alvorlig. Vi håber alle, at vi med restriktionerne endnu engang kan knække smitte-kurven. Vi følger situationen tæt over julen og håber selvfølgelig på, at vi kan være tilbage som normalt efter nytår..

Pas på jer selv og hinanden. Det gør vi!

Morten Andersen

Musikskoleleder